Prezentare generală


GTCont este un program complet de gestiune și facturare, CRM (Customer Relationship Management) și ERP (Enterprise Resource Planning).

Toate modulele GTCont dispun de raportare completă, fiecare modul având cel puțin un raport.

gtcont imagine 3

Caracteristici principale GTCont:

→ Gestiune: operațiile și rapoartele necesare gestiunii sunt continute în mai multe module care lucrează împreună: cu modulul de intrări și ieșiri gestionezi facturile, NIR-urile, avizele și bonurile fiscale de la furnizori și către clienți; modulul de stocuri iți gestionează stocurile în fiecare gestiune la orice moment de timp; modulul de producție, împreună cu bonurile de transfer și consum completează gestiunea stocurilor și miscarile între gestiuni.
Poți defini oricate gestiuni ai nevoie, chiar dacă ele se află în locații diferite.
→ ERP: planificarea resurselor companiei este asigurată de mai multe module: modulul de flota te atentionează atunci când urmează să expire o asigurare, licență sau revizie, modulul de sarcini iți permite să trasezi rapid și de oriunde sarcini personalului ce va fi notificat imediat, modulul de centre de profit te ajută să vezi ce componentă a afacerii tale este cea mai profitabila.
→ CRM: managementul relațiilor cu clienții este pus la dispoziție de mai multe module: contracte, comenzi, oferte, proforme. Toate aceste module operează împreună pentru o administrare rapidă și facilă a relațiilor cu clienții tăi.
→ Raportare: fiecare modul contine cel putin un raport pe care il poți consulta oricând. Orice raport poate fi exportat într-un program de calcul tabelar (Microsoft Excel, LibreOffice Calc) sau tipărit pe orice imprimantă.
→ Audit: activând modulul de audit poți oricand (și de oriunde) vedea în detaliu activitatea fiecarui utilizator. Exportand și arhivând regulat datele modulului de audit te poți proteja nu doar împotriva pierderilor accidentale de date - se pot chiar restaura date șterse intenționat!
→ Tehnologie WEB: Folosing tehnologii "deschise" (HTML/JS/CSS) platforma GTCont nu impune investiții suplimentare în software sau hardware - orice calculator capabil să afiseze o pagină web poate fi folosit pentru operarea cu GTCont - inclusiv tablete și telefoane inteligente!
→ Securitate și control: modelul de securitate se bazează pe o ierarhizare a utilizatorilor în grupe din care aceștia fac parte. Drepturile utilizatorilor pot fi restrictionate atât la nivel de modul dar și la nivel de operație a oricarui modul.
→ Eficiență și disponibilitate: toate datele esentiale sunt rezumate chiar în primul ecran după autentificare. Nu e nevoie sa consulți multe liste și rapoarte pentru a avea o imagine de ansamblu asupra situației companiei. O parte din notificări, cele mai importante - de ex. cu cateva zile înainte de a fi necesar să emiți o factura catre un client în baza unui contract - le poți vedea direct în primul ecran.


Mod de operare

În general există 2 tipuri de introducere și modificare a datelor (documente, articole, etc): modul extins, folosit la documentele complexe, care necesită un număr mare de informații completate, cum ar fi facturile, avizele, comenzile - și modul restrans, pentru documente cu un numar mai mic de informații necesare (de exemplu chitantele).

Fiecare modul are la bază o listă de documente. Această listă poate fi restrânsă sau mărită în funcție de opțiunile de filtrare. Aceste filtre se găsesc în partea de sus a secțiunii principale. Tot aici se găsește și butonul de adăugare (acolo unde este cazul). Opțiunile și acțiunile disponibile unui document se pot accesa din meniul contextul deschis la click dreapta având cursorul pozitionat desupra respectivului document.
Adaugările extinse de documente folosesc ferestre de selecție suplimentare, ce se deschid la click pe câmpul corespunzator. Spre exemplu, pentru a selecta clientul pentru o factură de ieșire faci click pe campul "Denumire" al secțiunii "Selecție partener" din modul de adăugare pentru a deschide fereastra de selecție a clienților. Un client poate fi selectat cu click pe denumire.

Pentru informații detaliate pentru fiecare listă de documente în parte te rugăm să consulți manualul de utilizare.