15 apr. 2016 – Modul nou – facturare rapidă

 
Începând de astăzi toți utilizatorii GTCont, inclusiv cei cu conturi gratuite, au la dispoziție un nou modul: facturare rapidă.
Folosind această opțiune puteți emite facturi către clienți în 2 pași simpli, fără a fi nevoie de alte definiri premergătoare:
– datele clientului sunt completate automat, chiar dacă el nu se află deja în baza de date. La finalizarea facturii, datele clientului sunt salvate automat;
– produsele și serviciile se pot defini direct la introducere, urmând ca la următoarea folosire să se completeze automat datele din baza de date;
– la finalizarea facturii împreună cu previzualizarea acesteia în formatul de tipărire aveți și opțiunile uzuale: tipărire, salvare ca PDF, completare observații factură și chiar trimitere directă pe email (format PDF)!

Direct din modulul de facturare se pot încărca datele din contracte, astfel încât din doar 5 clickuri puteți emite o factură client pe baza unui contract predefinit.

Împreună cu modulul de facturare rapidă este disponibil și un nou tip de cont PRO: contul Facturare. Acest cont are abonamentul de 4 euro / luna 2.5 euro / lună. Acest cont nu are limitări de număr de documente sau sumă lunară, în schimb permite accesul la mai puține module GTCont: este asigurată facturarea și gestiunea stocurilor (facturi și bonuri intrare și ieșire, NIR-uri), contractele client pentru facturare pe baza lor și rapoartele aferente acestor module.

 

Postat în

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *