13 iul. 2016 – Actualizare GTCont versiunea 3.3.0

 
Noutăți, îmbunătățiri și corecții în versiunea nouă:
– modul nou: Clienți. Acest modul vă permite să dați access clienților dumneavoastră la situatia detaliata a facturilor emise catre ei. Pentru a activa accesul unui client este suficient să stabiliți un nume de utilizator și o parola în momentul în care adăugați sau modificați un partener (câmpurile „Utilizator”/”Parola”). Clientul se poate conecta cu aceste date la adresa numefirma.gtcont.ro/clienti unde va avea acces la documentele sale, cu posibilitatea de a tipări fiecare document sau a-l descărca în format PDF.
– nivele discount – puteți seta pentru fiecare partener un nivel de discount. Există 4 tipuri de nivele de discount (Bronze/Silver/Gold/Platinum) ce pot fi atribuite la adăugarea sau modificarea datelor unui partener. Valoare pentru fiecare nivel de discount se setează pe fiecare grupă de articole, astfel încât la facturare, fiecare produs va aduce automat un discount corespunzător grupei și nivelului stabilit pentru clientul respectiv.
– modul POS – interfață optimizată pentru vânzarea produselor prin casa de marcat. Conceput să funcționeze cu orice casă de marcat capabilă să funcționeze în mod imprimantă fiscala, integrarea GTCont cu casa de marcat este foarte usor de facut. Consultați secțiunea POS de pe gtcont.ro pentru detalii de integrare. Această interfată este disponibilă accesand /pos_pos.
– utilizatorii cu conturi Pro au posibilitatea de a stabili un alias pentru a accesa mult mai usor aplicația GTCont – în loc de app.gtcont.ro puteți accesa aplicatia cu numefirma.gtcont.ro (unde „numefirma” este aliasul stabilit), nemaifiind în acest caz necesară completarea PIN-ului la autentificare.

Împreună cu această actualizare inaugurăm și noua infrastructură a aplicației ce ne permite să asigurăm toți utilizatorii de funcționalitate (uptime) 100% a serviciului.
 

Postat în

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *