Facturare rapidăModulul de facturare rapidă te ajută să emiți facturi catre clienți în cel mai rapid și intuitiv mod posibil.

Facturarea rapidă este disponibila atât în versiunea desktop (web-based) cât și în aplicația de Android.


gtcont imagine 2


Folosind acest mod de facturare nu este necesar să aveți predefinite articole sau clienți.
În primul pas aveți posibilitatea să căutați partenerul daca el există în baza de date, sau să îl adăugați - fie scriind codul unic de înregistrare (C.U.I), iar programul va căuta online datele clientului, fie prin completarea datelor manual.

Tot în acest prim pas se poate stabili tipul de încasare (cash cu chitanță, prin OP sau card) și opțiuni legate de seria facturilor de ieșire, delegat și datele persoanei care întocmește factura.
Aceste date (serie, delegat, date operator) se vor salva și vor fi completate automat la următoarea factură.

Al doilea pas al facturării rapidă constă în completarea pozițiilor facturii. Și în acest caz puteți să alegeți un articol (produs sau serviciu) deja existent în baza de date, sau să completați datele articolului direct - acest articol se va salva în baza de date și va fi disponibil la următoarea factură.

După finalizarea pasului 2 și salvarea datelor, factura va fi afișata pe ecran, împreună cu opțiuni precum trimiterea facturii prin email în format PDF, tipărirea ei, sau întocmirea unei noi facturi.